Vaga, ljubav i seksualnost- Daniel Sijakovic

 Ovaj deo Zodijaka prvenstveno govori o odnosima i potrebi da se pošto- poto ostvare odnosi, te postoji stalna potreba za pronalaženjem partera i nemogućnosti da osoba bude sama. Iz takvog razloga se vremenom rađaju brojni partnerski problemi koji se mahom ne rešavaju na najbolji način. Vage često lepo izgledaju, bez obzira da li se radi o muškim ili ženskim pripadnicima znaka, imaju potrebu da budu obožavani i zavedeni.

Couple-love-31396193-1440-900 Takođe im gode pažnja, laskanje i pokloni. Sa druge strane neki ih optužuju da su hladni, uzdržani i rezervisani, kao i da ispod lepe fasade kuca ledeno, aristokratsko srce. Treba biti oprezan u proceni nečije sudbine, zato što se ona ne bazira samo na poziciji Sunca ili ascendenta (podznaka), nego se uzima u obzir i ostatak horoskopa. Ukoliko se dogodi da je Sunce u znaku Vage postoji velika mogućnost da će osoba biti koketna, promiskuitetna ili će težiti odnosima koji se ne mogu realizovati u praksi. Nešto je slabiji uticaj kod ljudi koji imaju ascendent (podznak) u Vagi, s tim što isti uvek traže vođu u partnerstvu, braku i krevetu, te zbog toga trpe i vremenom postaju ogorčeni. Ukoliko osoba želi da ima lepog, naočitog partnera, finih manira, koji može poslužiti kao ukras, porcelanska vaza ili želi da impresionira prijatelje, roditelje i poslovne partnere, tada treba da bira osobu rođenu u znaku Vage, koja ispunjava sve navedene uslove. Slabosti ovog znaka se uočavaju u odnosima koji nisu intimni, tako da jednu Vagu možete nagovoriti na bilo šta. Zbog toga trpe veze i brakovi, jer ono što Vaga ne sme da kaže u društvu i na poslu, sigurno sme da izgovori za porodičnim ručkom ili u krevetu. Često njihovi partneri govore da su bolji prema neznancima, nego prema ljudima sa kojima gaje bliske odnose. Sa druge strane Vaga uvek zna šta je lepo, umeju da uživaju bilo da se radi o biranju odeće, sedeljkama ili putovanjima. Za sebe žele sjajne partnere, ali se u praksi pokazalo da završavaju sa ljudima koji su potpuno različiti. Vagi je uvek potrebna ljubav, pažnja, divljenje, a komplimenti nikada nisu suvišni. Nemaju potrebu za prevelikim osamljivanjem i celibatom poput Devica, pa iz tog razloga završavaju u veoma čudnim i neobičnim vezama. Kako je problem Vage da bude sama, često nabasaju na “slučajne partnere” ili ljude koji na bilo koji način traže spas, mirnu luku ili brak. Vaga je sposobna da udovolji partneru u krevetu, spremna je za igrice, eksperimente i zavođenje. Nikada ne treba zaboraviti da Vaga ne voli mnogo da radi, niti ima potrebu da bude zarobljena činovničkim poslovima. Ukoliko se dogodi da partner može pružiti udobnost, komfor i sigurnost, tada pružaju maksimum i u stanju su da budu dobri roditelji, ljubavnici i životni partneri.

Napomena: ovo su samo neke od karakteristika zodijačkih znakova i na osnovu njih se nikako ne može tumačiti natalni horoskop, proceniti ljubav, dužina života ili bilo šta slično. Astrologija je mnogo više od toga. Postoji način kako se natalni horoskop povezuje u jednu smislenu celinu. Jasno je da nisu svi Ovnovi hrabri, a Rakovi emocionalni i osetljivi; dakle, ne govori se o ljudima, nego o zodijačkim znacima koji imaju određeni kvalitet. Važno je razumeti da se određeni tekstovi ne mogu generalizovati i na osnovu njih temeljiti određene istine i tvrdnje.

 Daniel Šijaković (Leo Daniel)

Komentari(0)

Ostavite komentar

*

Postavi komentar