Baza podataka- primer br.79.- Daniel Šijaković

Ova žena se razvela jer joj brak nije previše prijao. Po njenim rečima nikada nije mogla da odoli oženjenim muškarcima. Gde vidimo potrebu za ljudima koji su zauzeti?


x79WRIGC1




Komentari(2)

  1. Tamara,

    Ova ponosna Lavica u svom natalu ima dosta aspekata koji ukazuju na sklonost aferama I zauzetim muskarcima. Vec samim podznakom je predodredjena kao osoba sa prevelikim zahtevima u ljubavi i kao osoba koja prvenstveno voli sebe, svoju materijalnu sigurnost pa onda druge.
    Polje braka se nalazi u znaku vodolije, u startu opisuje njen pristup braku koji treba da bude totalno neformalan, na nekonvencionalnim osnovama, pa samim tim brak dozivljava kao pretnju njenoj slobodi, ovaj polozaj je I preduslov za slobodne veze I moguc razvod braka.
    Oba vladara polja braka su otisla u nepovoljna (za stabilnost braka) polja. Saturn (retrogradan – nepovoljno kada je u ulozi vladara polja braka) u devetom polju (to je kao da prirodni vladar 7 - venera ide u zagrljaj Jupiteru, vladaru 9). Ovo stanje potvrdjuje I natalna konjukcija venere I jupitera koja je snazan aspect za afere I moguc ulazak u zabranjene veze. Ova konjukcija je u lavu, osoba ima previse zahteva I prevelika ocekivanja, kako na emotivnom, tako I na materijalnom planu od svojih partnera.
    Venera u konjukciji (aplikacionoj) sa jupiterom daje osobu koja je sklona voleti nesto sto po moralu ne sme, nije dozvoljeno ili u ovom slucaju zauzeto. Venera je I retrogradna - ona idealizuje ljubav ali istovremeno bezi od obaveze na “papiru”. Dispozitor ove konjukcije je sunce u aplikacionoj konjukciji sa uranom (orbis 1 – opet ona). Sunce je u zenskoj karti i opis muza i do negde bracnog stanja, u ovom slucaju na nepovoljnu situaciju ukazuje njegov polozaj u promenljivom znaku, kao i spomenuta konjukcija sa uranom.
    Uran je drugi vladar 7 polja koji je u 3 polju (opet afera). Konjukcija sunca I urana opet opisuje nju kao osobu koja iznad svega tezi da se oslobodi stega (sunce je I vladar natusovog horoskopa), a I da je privlace zauzeti muskarci. Dispozitor ove konjukcije je merkur (na stepenu vodolije) u opoziciji sa saturnom.
    Venera je u opoziciji sa mesecom (vladr 12 kuce) iz 8 kuce, ponovo potreba zauzetim muskarcima I tajnim vezama i u aplikacionom kvadratu sa neptunom (tajne, prevare i "zabranjeno voce"). Tajne veze su takodje pokazane I neptunom (koji vlada 8 kucom) na samom vrhu 5 kuce u kvadratu sa jupiterom (preterivanje u ljubavi). Sama 5 kuca ima umetnutog strelca (ciji vladar snazno utice u ovom natalu na vec pomenutu situaciju) I marsa – nosioca T- kvadrata sa venerom (orbis 7 – brak) I sa mesecom u 8 kuci.
    Zanimljiv je trigon marsa (iz 5 kuce) I saturna (vladar 7) koji moze da da' sklonost I starijim partnerima, konjukcija venera I jupitera koja zahteva poklone u trigonu sa lilit (na 29 stepenu) iz 10 kuce – muskarci na polozaju ili mozda pretpostavljeni...

    S postovanjem
    Veliki pozdrav

  2. Minja,

    Odlično zapažanje.

Ostavite komentar

*

Postavi komentar